Ny projekter én mas

Slået op af Helene Juul den

I denne tid sker der ikke så meget her på bloggen og på hjemmesiden. Det betyder bestemt ikke, at der ikke sker noget, faktisk har vi mægtig travlt ... ikke mindst med at sy til den kommende store begivenhed, Nordisk Træf i Ålborg Kongres Center i Kr. Himmelfartsferien.

Det er jo alt sammen mægtigt hemmeligt, men jeg kan da vise et par stemningsbilleder fra Påsken, hvor Albert og jeg var ude på en lille photo shoot. Der skal jo bruges billeder til de nye mønstre.

Hvad man ikke gør for at få de helt rigtige billeder "i kassen" ... kravler op og ned ad skrænter, hopper over vandløb mm.

Når vi nu var ude og fotografere kunne vi lige så godt tage lidt flere billeder af den flotte Marie Antoinette quilt, som Wenche og jeg kørte som BOM sidste forår. Den skal snart ud på en lang tur idet den skal med Wenche på langfart. Hun skal deltage med en stand på Quiltmarked i USA og i den forbindelse er der blevet lavet et mønsterhæfte på engelsk. Det vil også senere komme på dansk/norsk.


På butikkens flickr-album ligger der nu også billeder fra Pias 3. Pre-cut kursus. Der har været en enorm interesse for dette kursus, så det er sikkert ikke sidste gang vi tager dette emne op i kursusprogrammet.Og Pia havde (selvfølgelig) liiiige nået at sy endnu en quilt imellem 2. og 3. kursus


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.