Moderne Mormor BOM

Slået op af Helene Juul den

BOM Moderne Mormor


Velkommen til ny månedsblok, "Moderne Mormor" 


Wolff & Juul design ønsker velkommen til vores nye månedsblok i moderne stil, med maskinsyede blokke i herlige stoffer! "Moderne Mormor" er et flot moderne samplertæppe med 25  forskellige blokke, syet i de lækre ensfarvede Kona Cottons og frække sort/hvide mønstrede moderne stoffer fra Lotta Jansdotter!Meld dig på til denne 9-måneders rejse i moderne stil  for her får du ikke blot mønster, men også masser af inspiration OG information om moderne stil, blokke, farvevalg, tips om "wonky syning" og mere!

Månedsblokken strækker sig over 9 måneder, med start i efteråret 2014. I første omgang meldte vi ud at starten skulle gå til juli, men grundet problemer med stofleverance samt sygdom hos Northern Quilts, har vi måtte skyde det. Det betyder samtidig også, at tæppet i mellemtiden er blevet syet FÆRDIGT og blev vist frem for offentligheden for første gang på DPF's Træf i Odense. Her er et billede fra butikkens stand på træf, hvor det virkelig satte præg på "den moderne afdeling".


I løbet af projektet vil du få ca 12 meter  flotte stoffer, inkluderet mønster i farvetryk, 25 blokmønstre (traditionelle med "et tvist" samt nye tegnet specielt til projektet) samt tips og tekst om Moderne style quilting!

Send en mail med tilmelding nu, så er du garanteret en plads på denne unikke månedsblok!

Pris i Danmark: Dkk 2025,- for stoffer til toppen, ink. mønster og fragt (ved betaling på én gang). eller Dkk 229,- pr. stk i 9 måneder, betalt med kort, hver gang vi sender ud. Ønsker man kun mønsteret alene uden stof koster dette Dkk 599,- (fragt inkluderet).

Mønsteret kommer i både engelsk og norsk/dansk udgave.

Tæppet er syet og quiltet for Wolff&Juul af Maria Harrits, der er supertalenteret med en symaskine. Maria har desuden har bistået med en del af syvejledningen ifht. nemme skæreteknikker og begrebet "wonky" syning. Maria har blogget om projektet i dag.

Er du så heldig at du skal deltage i weekendens/helgens norske Quiltefestival, så kig forbi Northern Quilts stand og se Moderne Mormor i virkeligheden ... eller måske skulle jeg skrive ... forhåbentlig? Da det håbløse norske toldvæsen holder på pakken med quilten i!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.