Mændene i mit liv

Slået op af Helene Juul den

store som små, to- og firbenede betyder meget for mig - og er mere eller mindre emnet for dagens blogpost.

Husker I bunken med  gl. drengeskjorter? De har nu forvandlet sig til dette:

Jeg kan ikke helt løfte sløret for mere end dette, da det er blokke tiltænkt et kommende Stash Buster kursus, men jeg tror det bliver godt. De fine små drengeskjorter (nogle af dem helt ned i str. 80-90) er blevet klippet i strimler, blandet med strimler skåret af stribet og terne stof fra min stash og "parret" med indigoblå og brune reprostoffer.

Manden i mit liv - Bjørnen kalder jeg ham - tog lige en lille lur på sofaen, da han kom hjem fra arbejde ... og det syntes min store hankat Carlos var en god idé. Er de ikke søde sammen, sådan arm i arm? ;-)

Carlos ligger på en pude jeg engang har syet ... med en skottehund ;-)

Maria viste forleden, at hun havde fået ny lekture. Sørme om ikke hendes pakkes indhold (næsten) lignede indholdet i min læse-i-ferien-pakke-fra-Amazon ... nemlig den nyeste Kaffe Fasset bok, "Quilts in Sweden". Igen en rigtig fin bog fra hans side - sådan nærmest uundværlig i bogreolen - men alligevel ikke meget nyt under solen rent designmæssigt; simple og enkle modeller, hvor det mest er farverne og stofferne, der "gør det". Alligevel elsker jeg hans bøger ... især fordi de altid er fotograferet i rigtig skønne omgivelser, denne gang på Skansen i Sverige (deraf titlen).


I går mødtes vi i vores nye lille private sygruppe "Nipsenålene" (morsomt navn, da ingen af os kan kaldes for nipse - joh, måske én enkelt ;-). Der kom vi til at snakke om den nye Kaffe-bog og blev enige om, at det var en fin bog - på trods af enkeltheden og de ikke altid så sytekniske stærke modeller. Jeg er dog personligt lidt skuffet over, at Kaffe ikke har valgt at lade sig inspirere af gammelt svensk patchwork (som der er masser af), når nu han har valgt at kalde bogen "Quilts in Sweden".

Med i min bogpakke var også - som det kan ses - 2 bøger om immigranter. Den ene er breve fra danske USA immigranter og den anden fra Norske immigranter. De skal bruges til Wolff & Juuls kommende BOM ... som bare bliver SÅ FLOT. Wenche er gået igang med at sy den  sammen ... og det ser bare godt ud.

Nu skal der handles lidt lækkerier ind til weekenden ... og snart jeg er klar til ugens bedste aften, fredag aften. Den ELSKER jeg bare! Imorgen skal jeg mødes med DU2011 kursisterne og give dem en ny udfordring. Jeg glæder mig til at se, hvordan de har løst sidste måneds udfordring om figurative blokke.

... og så er butikken i Kolt åben igen i morgen lørdag som normalt, fra 10-13.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.