Kan man bede kunderne om at blive væk? ;-)

Slået op af Helene Juul den

Det er ikke desto mindre det jeg vil gøre ...

BLIV VÆK fra butikken på lørdag med mindre du har et helt UOPSÆTTELIGT ærinde!
Jeg får besøg af 50 (!) quiltere på tur i åbningstiden. Normalt ville jeg have planlagt at lægge et sådan besøg UDENFOR åbningstiden, men det passer sig ikke da gruppen skal videre til Silkeborg og se udstillingen "I det blå".

Jeg kan IKKE have 50 damer i butikken på én gang har jeg fortalt dem, så de kommer til at gå ind i hold ... så det kan jo så også knibe at få plads til mine faste kunder, så bor du i området, så er det nok smart at vælge en anden dag til at shoppe i ;-)

Jeg vil rigtig gerne se jer alle, men anbefaler at indkøbene lægges en anden dag, f.eks. fredag eftermiddag, hvor jeg har åbent fra 15-17.30, det er at foretrækker for både jer og mig.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.