Juleforberedelser?!?!

Slået op af Helene Juul den

Øh ... dem er der ikke mange af her i huset. Julepynten er ikke fundet frem endnu - bortset fra en Advents-"stang" (en krans man man nemlig ikke kalde vores aflange zinkfad med 4 bloklys) og lidt diskret julebelysning på en busk i haven.
Jeg har købt 2 julegaver; den ene fundet i en genbrugsbutik, den anden bestilt på nettet. Udover en stang marcipan og en stang nougat er der ikke købt nogen former for julerelateret mad eller deslige og med mindre der sker mindre mirakler i ugens løb, så har al den salgs forberedelser lange udsigter før jeg officielt går på juleferie. Skolen slutter 17. december og butikken har sidste åbningsdag før juleferie tirsdag den 21. december, så ordet "juleræs" vil sikkert være et ord, jeg kommer til at bruge om mine forberedelser for dette års jul.
På søndag den 12. december afholder vi butikkens årlige Julestue fra kl. 10-14. Vi har inviteret nogle kreative og dygtige quiltere og kunsthåndværkere, der sælger hjemmelavede og unikke brugs- og pynteting. Der vil være ting syet i patchwork, kort, pileflet, keramik fra Sorring Lervare Fabrik samt nisser mm fra ES Design. 
Butikken har naturligvis almindeligt åbent, og det er muligt at købe stof, mønstre & syartikler. Der er mange gode juletilbud, bl.a. mange flotte stoffer nedsat til ½ pris.  

ses vi?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.