Hip Hurra ... det er vores føs'da

Slået op af Helene Juul den

I dag har butikken og jeg fødselsdag ... butikken fylder 6 år ... og jeg lidt mere ;-)

I den anledning holder Helene Juul Design sit sædvanlige store fødselsdagsudsalg ... skal der være fest, så lad der være fest!

På fredag den 30. marts og lørdag den 31. marts er der -50% på ALLE metervarer i butikken i Kolt, også dem som i forvejen er sat ned. Den store rabat (stor set indkøbspris) kræver at man køber min. 1 meter af SAMME stof.

Det vil desuden være muligt at opnå samme rabat (-50%) på ALLEREDE AFSKÅRNE stykker i kurvene (fqs og 30 cms), hvis man køber 10 stk af gangen. Vi står altså IKKE og skærer stoffer i Fqs og 30 cms stykker disse 2 dage ... med mindre det er til fuld pris... og når kurvene er tomme, er de tomme!

Der plejer at komme mange til fødselsdagssalg, så det må forventes at vi ikke har tid til at give råd og vejledning som vi plejer. Vi har højst sandsynlig ikke mulighed for at hjælpe med stofberegninger, farvesammensætning mm disse 2 dage, hvilket vi på forhånd beklager.

Butikken har alm. åbningstid disse dage, hvilket vil sige fredag kl. 15.00-17.30 og lørdag kl. 10.00-13.00.

Tilbuddet gælder naturligvis også for alle vores Internetkunder - dog med det forbehold at disse ordre først ekspederes efter den fysiske butik er lukket lørdag eftermiddag, hvilket naturligvis kan betyde at varerne på hjemmesiden KAN være udsolgte. Alle Internet ordre skal forudbetales med betalingskort før forsendelse.

Se evt. billeder fra butikkens 5. års fødselsdag sidste år (mens vi stadig var i butikken i Hørning) i flickr-albummet.

Måske ses vi?

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.