Helene Juul Designs program for Quilt rally Midt-Nord 2017

Slået op af Helene Juul den


Quiltrally Midt-Nord 2017


Lørdag 7/10 & søndag 8/10
Så er det tid til Quiltrally igen og vi glæder os til at se jer næste weekend, hvor vi som de andre deltagende butikker har åbent både lørdag og søndag fra kl. 9-17 (bemærk: fredag 6/10 LUKKET).


Vi har igen i år mange gode tilbud, som gælder hele weekenden:

·       Udsalgsreolen BUGNER af tilbudsstoffer til bare Dkk 50,- pr m (mindstesalg ½ m)

·       Køb 10 fqs (bland selv fra kurvene uanset pris) for Dkk 300,- (du sparer imellem Dkk 60,- og 100,-!). Bemærk vi skærer ikke fqs til dette tilbud.

·       Alle Sue Daley mønstre nedsat med 50% (vi har stadig mange forskellige, men de udgår af vores sortiment, så det er først til mølle)

·       Desuden et gratis blokmønster, der kan bruges til butikkernes fælles quilt med emnet ”blæst”.

Aktiviteter:

·       Lørdag 7/10 kl. 12-14 har vi besøg af engelske longarm quilter Brenda Sanders, der driver sin quiltevirksomhed DAISYQUILTSFORYOU fra sit hjem på Djursland. Prøv at tjek Brendas blog ud, hvor du bl.a. kan se en quilt hun lige har syet og quiltet for sin søster ... og ikke mindst den skønne orange elefant, som hun har quiltet for Birthe, en af mine kunder.

      Brenda giver en lille Show & Tell lørdag og har nogle af sine quilts med og har i anledning af Quilt Rally ”vouchers” /gavekort med på longarmquiltning til 50% af normalprisen. Så har du en top liggende, som mangler quiltning, så tag den med, så du selv kan aftale quiltning med Brenda. Helene Juul Design vil fremover være ”pick up”/”drop off” sted for quilts, der skal quiltes af Brenda


·       Meget passende har vi  derfor også lørdag -50% på alt bagsidestof i dobbelt bredde (2,75 m brede). Normalpriser fra Dkk 129,- for ensfarvede til Dkk 259,- for mønstrede, så her er altså også en god besparelse at hente


·       Søndag kl. 11-13 viser kommer Anne Henriksen forbi og viser, hvad man kan lave med den smarte Quick Curve lineal fra Sew Kind of Wonderful. Vi har søndag 20% rabat på denne lineal samt dens ”lillesøster” Mini Quick Curve Ruler samt alle de mange fine mønstre, som findes til.


·       Husk at få et af vores klistermærker til dit Quiltrally Pas (pas kan også udleveres hos os), så du er med i lodtrækningen om en af de flotte 3 gavekurve med gaver fra alle de deltagende butikker i Quiltrally Midt-Nord.


Vi har kaffe/the på kanden samt lidt sødt til ganen hele dagen …selvbetjening i vores lille køkken. Vi kan af pladshensyn desværre ikke tilbyde andet end vores gårdhave til at spise en evt. medbragt madpakke … hvis vejret tillader ;-)


Se evt. billederne fra sidste års Quiltrally på butikkens flickr-album

Vel mødt, vi glæder os til at se jer!

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.