Gypsy Girl - moda abonnement juli 2013

Slået op af Helene Juul den

Så er det tid til juli pakken af Helene Juul Designs moda abonnement.

Abonnement indeholder 6 årlige forsendelser; i januar, marts, maj, juli, september og november og bliver udsendt først på måneden i de pågældende måneder. Her i juli er den lidt forsinket, da jeg var rejst til USA den 28. juni.

Hver pakke indeholder 5 x 30 cm/fuld bredde (110 cm) af flotte stoffer. Stofpakkerne vil matche årstiderne og højtiderne. Pakken i juli indeholder derfor nogle rigtige dejlige sommerlige stoffer.


Juli måned's pakke indeholder disse 5 x 30 cm af serien "Gypsy Girl" designet af Lily Asbury, for moda.

 
En LÆKKER tøset serie i pink, rosa og lime

Hver moda abonnementspakke koster Dkk 199,- + evt. forsendelse (efter PostDanmarks aktuelle takster). Bor man tæt på butikken kan man naturligvis også komme forbi og hente sin pakke.

 
Som abonnent binder du dig ikke til at modtaget et bestemt antal pakker, men det er ikke som i en bogklub, hvor du kan sige nej til én månedspakke og ja til den næste. Abonnementet løber til det opsiges og skal betales forud for forsendelse. BEMÆRK: Kun kortbetaling over nettet eller kontant eller kortbetaling i den fysiske butik i Kolt - altså nøjagtigt som med repro-abonnementet.

Der er stadig ledige pladser på moda abonnementet, så tag kontakt, hvis du er interesseret!

Og ovenpå sådan en varm dag, kan man godt trænge til en lille lur. Jeg skulle bare liiige ligge mig lidt i græsset og slappe af ... og så faldt jeg i søvn ;-)


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.