Flora Nordica - ny stitchery BOM fra Wolff & Juul

Slået op af Helene Juul den

Siden vi sluttede med Marie Antoinette BOM'en sidste år, har vores kunde gået og stukket til os (og os er Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts og undertegnede) for at få os til at lave endnu en fælles BOM.

Wenche er en forrygende illustrator og tog udfordringen op, da jeg forslog at det skulle være "noget" med blomster ... og det kom der så "Flora Nordica" ud af.

 

 

Månedsblok FLORA NORDICA, design Wolff &Juul


Kom og vær med på et blomstereventyr i år og sy din egen flotte Flora Nordica Quilt!


Nordens smukkeste blomster er temaet for denne månedsblok. Tæppet måler 158 x 186 cm og indeholder 12 flotte broderede blokker, centreret i patchworkblokke. Flotte stoffer i duche pasteller. Månedsblokken går over 12 mnd, med start i april 2013.


 
Hver blok har et flott midtermotiv med et broderi af en blomst eller plante som er almindelig i de nordiske lande. Broderimotiverne er naturtro og broderet i farver der ligger tæt op mod de originale blomsterfarver. I tillæg får du navnet på blomsten, både på norsk, svensk og dansk! Rundt om hvert broderi er det patchwork som enten kan syes på maskine i alm. skæreteknik eller som håndsyning over pap (maler er optegnet i mønsteret også).


Denne månedsblokken køres parallelt af Northern Quilts i Norge og Helene Juul Design i Danmark. Begge butikkene tilbyder en fælles grundpalet af forskellige lyse stoffer, med indslag af gyldne og grønne nuancer. Wenches/ Northern Quilts blokker er holdt i duche pasteller; gult, gråt og blåt, mens Helenes blokker vil have indslag av mere farverige stoffer i violet og rødt. Så vidt som mulig tilbydes de originale stoffer, men det er først til møllen.

 

Mønsterteksten er på norsk/dansk, med fuld størrelse mønsterark. Syning i inch-mål og maler/skabeloner for håndsøm (pap ikke inkludert men kan tilbydes til Helens abonnenter for Dkk 20,- pr. blok).Helene har brugt den flotte blanke (mercicerede) 6-trådet broderitråd, der hedder Cosmo fra Lecien (10 meter tråd i hver dukke),, faktisk hele 29 forskellige farver, hvoraf de 10 af dem er melerede tråde. Det er muligt at bestille en trådpakke med alle farver til Dkk 375,-
 
 
Eller købe en pakke, der indeholder de 10 melerede tråde, til Dkk 130,-
 
 
 
Men da mange sikkert også ligger inde med broderitråd, vil en tråd-oversigt blive vedlagt første pakke, så man kan tage fra tråd-lageret.
 
 

Pris for denne månedsblok:


DANMARK: Kun mønster i 12 deler Dkk 660,-+ evt. porto, hvis det skal sendes. Mønster + stoffer (inkl.kant og lukkekant): Dkk 2479,- hvis du betaler det hele betalt på én gang, (Dkk 2199,- v/henting i butikken). Ønsker du at dele betalingen op i 12 dele: Dkk 219,-/pr. del. (Dkk 199,- v/henting i butikken). Det vil være muligt også at købe en monteringspakke med Quilters dream bomuldsvat og bagstykkestof i dobbelt bredde: Dkk 748,- inkl. evt. porto.

Her er et billede af Wenches færdig Flora Nordic Quilt (Helenes ligger stadig som "samlesæt")


Tag kontakt pr. mail helene snabel a helenejuul dot dk, hvis du ønsker at abonnere på denne BOM.
Først BOM pakke sendes ud 20. april og derefter den 20. i hver måned.
 
Velkommen til Flora Nordica Månedsblok,- husk å plukke nogen blomster i år!


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.