Et kort (katte-)liv...

Slået op af Helene Juul den

Puha, det er hårdt igen allerede at skulle skrive en katte-nekrolog.
I går mistede vi vores DEJLIGE lille hunmis Cindy!
Og man skulle tro, at vi snart var vant til det med vores dårlige katte-statistik (2 levende ud af 7 katte på en periode på 12 år!), så nej ... man vænner sig aldrig til den slags.

Det er ikke mere end 1½ år siden, at jeg for første gang præsenterede Cindy og hendes biologiske søster Lea her på bloggen i august 2013. De var 12 uger og ikke større end tobak for en skilling, som man siger.

Det er Cindy til venstre
 
 
Det er første gang vi har haft et rigtigt søskendepar og selvom de er det, er de MEGET forskellige både af udseende og sind. Cindy var jægeren af de to, utrolig hurtig og vaks og god til at fange guldsmede, fluer, edderkopper, fugle, mus og andet kryb, der var så uheldige at krydse hendes vej.
 
 
Hun var også den udadvente og snakkesagelige ... og kærlige af de to. En rigtig skødekat, der helst befandt sig i nærheden af sine mennesker ... om de så var inde eller ude. Hun kunne finde på at gå med mod bussen om morgenen, skulle altid være med når haven skulle ordnes ... og tilbragte helst aftenerne på skødet af en af os.
 
 
Nysgerrig var hun også ...
 
 
og et rigtig lille madøre ... og vi frygter at det måske er det, som har taget livet af hende. Formodentlig har hun spist en mus eller lign. der har været fyldt med gift. Det var i allefald forgiftnings symptomer hun udsviste i den uges tid hun var syg inden hun døde.
 
Hun havde også sine sære ideer ... bl.a. ELSKEDE hun brødkurven. Ja, hun troede faktisk at det var hendes kurv og selv da hun egentlig blev for for stor til at ligge i den, gjorde hun det ofte alligevel.
 
 
Selvom man kan læse i alle bøger om katte, at det ikke er nogen god idé at have flere katte sammen ... også selvom de er søskende, så gik det altså rigtig fint her hos os. Cindy og Lea har det meste af deres liv været to alen ud af et stykke. Hvor den ene var, der var også den anden ...
 
 
og deres tætte bånd holdt selvom de blev voksne
 
Hun var også utrolig vild med vores gamle hankat Carlos. Følelserne var ikke helt gengældt, men da de væres teenage-griller var overstået hos hende, lærte han efterhånden at leve med hende ;-)
 
Her er et af de sidste billeder vi har af Cindy ... i haven som hun elskede ... og hvor hun udåndede i går på den sidste dag i februar 2015
 
Vi vil savne hende alle sammen ... to som firbenede!


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.