Er du interesseret...

Slået op af Helene Juul den

"... i at skrive en artikel til os om Civil War perioden?" stod der i en mail fra det danske quiltemagasin Quilt.dk, som jeg modtog i februar.

De skulle åbenbart have et eller flere såkaldte "Civil War" projekter i deres blad og ønskede at finde én, der kunne give lidt baggrundsviden om perioden. Da de også gerne ville have lidt fotos til at pryde artiklen, passede det som fod i hose til, at jeg jo skulle på min rejse tilbage i tiden og overvære genopførelsen af Slaget ved Gettysburg i anledning af 150 års jubilæet.

Da min hjemkomst fra USA var umiddelbart før bladet skulle i trykken, måtte vi på trods af  træthed og jet-lag lige hurtigt bladre igennem Alberts mere end 6000 fotos for at finde et par gode repræsentative fotos til at illustrere artiklen, som jeg heldigvis havde skrevet, inden jeg drog afsted.

Jeg har i weekenden modtaget mit eksemplar af Quilt.dk, nr. 3, august 2013.


 I magasinet finder du 11 små som store patchwork projekter mm ... og altså min artikel "Den Amerikanske Borgerkrig".


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.