Ebeltoft i sommersol

Slået op af Helene Juul den

I dag er Alberts og min (børnefrie) ferie (5 dage) skudt igang med manér. Helt som vi plejer (ja, vi er ret så traditionsbundne) kørte vi til Ebeltoft i dag. Vejret var fantastisk og vi havde en skøn tur.

Frokosten blev indtaget på kroen "Mellem Jyder", som er byens ældste kro ... fra 1600-tallet.

Her har de en SKØN gårdhave, hvor vi ynder at indtage frokosten på vores første fælles feriedag. Med hensyn til valg af frokost er vi også ret traditionelle idet vi altid bestiller et stjerneskud. Både kroen og stjerneskuddet kan varmt anbefales ;-)

Bagefter gik vi en tur i byen, købte en soft ice ... og besøgte Farvergården, som er en gård fra 1700-tallet, hvor man har beskæftiget sig med farvning af garn og trykning af stof helt indtil 1920'erne. Gården har siden den sidste ejers død i 1959 fungeret som museum, og der er gratis adgang. Et rigtig spændende museum, hvis man kan lide gamle huse, gammelt interiør og at lære noget om gammelt håndværk.

Som tekstil uddannet syntes jeg det var ekstra spændende. Vi har ofte gået forbi, men i dag gik vi indenfor - og det kan også anbefales ;-)

I det hele taget skete der ret så meget i Ebeltoft i dag. Der var Børne Jazz Festival, cirkus Panik og kunsthåndværkermarked i byen, så godt med folk ... men det er der nu altid. Albert havde (som sædvanlig) sit kamera med og knipsede lige et par billeder til Stiftens hjemmeside. Det er naturligvis også ham, der har taget billederne her i mit indlæg ... med undtagelse af billedet af Farvergården.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.