Drop-in mini workshop i butikken på lørdag ved Brenda Sanders fra Daisy Quilts for You

Slået op af Helene Juul den

Det var en stor succes først gang vi havde Brenda på besøg i butikken under Quiltrally. Hun fik en masse fine toppe med hjem til quiltning og er allerde færdig med mange af dem.

På lørdag den 2. december kommer Brenda forbi butikken igen. 
Atter en gang har hun et lille tilbud med i ærmet ... nemlig 50% rabat på det man kalder "edge to edge" quiltning; altså ikke custom qulting men et all-over mønster over hele quilten og hun tilbyder oven i købet at kunne nå det inden det inden jul!

Brenda vil være i butikken i hele åbningstiden; fra kl. 10-13 og har organiseret en lille gratis workshop for de som kigger forbi og har lyst til at prøve at quilte.

Brenda medbringer små mini quilt sandwich (i fq størrelse) som man kan prøve at quilte på. Sådan et lille øvestykke kan blive til enten en lille trådsamler/thread catcher (man får 2 stk af en fq) eller 1 stk julestrømpe.'Du skal ikke tilmelde dig, blot møde op ... og har du lyst til at prøve det, så skal du blot selv medbringe (eller evt. købe i butikken) en fq, som foer til enten trådsamleren/julesokken.

... og husk nu alle de uquiltede toppe, der bare ligger og venter på at blive julegave! :-)

I butikken er der denne dag -20% på alt vat og bagsidestof i dobbelt bredde (så længe lager haves!). Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.