Butikken er (undtagelsesvis) åben på lørdag!

Slået op af Helene Juul den

Som det sikkert er butikkens kunder bekendt har der ikke været lørdagsåbent i 2014 endnu pga. mit uheld i januar. På lørdag gør vi en undtagelse og holder åbent fra 10-13.

Det er Quilt in public dag, også kaldet QUIP. Det kan man læse mere om på DPF's hjemmeside

Der er ikke et egentlig QUIP arrangement, men hos Helene Juul Design kan du på lørdag finde nogle af DJyderne, en gruppe østjyske DJ'ere, der mødes i butikken ca. én gang om måneden. Pigerne vil sidde og sy i butikken på lørdag og har du gået med en lille Dear Jane drøm, men ved du ikke rigtig, hvordan du skal få startet. Eller er du igang og er du måske usikker på, hvordan du skal sy dine blokke, så prøv at kig forbi, bliv inspireret og få et par gode råd af de søde DJyder.

Hos mig finder du desuden et rigtig stort udvalg af de helt rigtige repro-stoffer til sådan en Dear Jane quilt, hvis du skulle ønske at sy en kopi af den originale. Ligesom vi naturligvis både har bog og lineal sættet.

... men vi har også SÅ MEGET andet ;-)

Kig gerne forbi og få evt. en kop the eller kaffe og en hyggelig snak.

På billedet her ser du Hannes blokke kort tid efter hun var startet i 2013 ... der er kommet flere til senere. Billedet er lånt på DJydernes blog.


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.