Blogging

Slået op af Helene Juul den

Ja, så har jeg også lavet mig en blog ... og mens jeg så prøver at finde lidt rundt i denne blog verden (som jeg ganske vist har fulgt længe på sidenlinjen), så kan der jo spekulerers i HVORFOR mon i alverden, at jeg nu skal komplicere mit liv yderligere med også at blogge?!?!
De, der kender mig, ved at jeg har et udpræget "kommunikations-behov" (ord lånt fra min teenage-ramte søn) ... at jeg gerne og meget og længe vil kommunikere og udtrykke mig om dette og hint. Dette behov stilles ikke helt via de nyhedsbreve, jeg skriver til de af mine kunder og kursister, der har sagt ja tak til at modtage dem. Især fordi dette i 99% af tiden er ENVEJS-KOMMUNIKATION, altså mig der skriver til dem.
De sidste par år har jeg startet alle stille morgener (læs de morgener, hvor jeg ikke jobber) med at surfe rundt et par timer og følge med i, hvordan livet former sig for mine ynglings-bloggere ... så hvorfor ikke selv hoppe med på vognen og begynde at blogge? Så kan bonus'en jo være, at der ligefrem er nogen, der begynder at svare igen ;-)

Uha, det bliver spændende det her ...

Del dette opslagNyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.