18 år

Slået op af Helene Juul den

Er der gået siden dette billede blev taget på Glostrup Amtssygehus 31. juli 1993

Lidt utilfreds lige i situationen, men ellers en nem fødsel af et nemt, ønsket og elsket barn, der bare sov og voksede og trivedes ... dog uden mange ord og ofte lidt i sin egen verden. I dag ved vi hvorfor og det har på mange måder været en aha-oplevelse og en befrielse både for mig som forælder og for Oliver selv at få en diagnose på, selvom den kom så sent, at det meste af hans barndom og skolegang var op ad bakke.

I dag fejrer vi Olivers skridt ind i de voksnes rækker. Hans barndom var ikke som så mange andre børns - og hans liv bliver sikkert heller ikke som de fleste voksnes, men jeg har i dag en søn, der har udviklet sig til at være en fin og selvstændig ung mand ... stadig uden mange ord og stadig ofte lidt i sin egen verden. Vi går spændt og venter på at høre mere fra VUC, hvor han forhåbentlig skal begynde at læse HF snart.

Vi tog forskud på festen i går eftermiddags og delte denne dejlige lagkage til eftermiddagskaffen.

Jordbærlagkage har lige fra Oliver var helt lille været været fast tradition til hans fødselsdag. Han ELSKER jordbær. Mormor og morfar har været på besøg, men er nu kørt hjem til hovedstaden igen. I aften skal vi ud og spise, Oliver har selv valgt at vi skal på Lotus.

Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →


0 kommentarer

Kommentér

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.